En kauheen hyvin vielä tätä osaa ku kirjoitan vasta ekaa kertaa mut toivon että jaksatte lueskella mun blogia :D kaikkee sitä on tähän 28aan vuoteen kerenny sattua. Aloitetaan mun lapsuudesta, olen syntynyt Helsingissä ja siellä ekat viisi vuotta asunut. Sen jälkeen muutettiin Helsingistä Koski hl:ään nykyiseen hämeenkoskelle. Siitä sit monen mutkan kautta huhtikuussa muutin nauvoon väliaikaisesti vanhempien luo ja tarkoitus olisi hankkia kämppä Paraisilta.

 

Moikka taas pitkästä aikaa. On tullu riehuttua porukoitten tontilla ja sen takii en pahemmin ole kerenny kirjoitteleen :D mut nyt on raivattu talon ja liiterin paikat plus pihatien ja parkkiksen paikat.

Terve taas. Tätä kirjoittaessa olen taideleirillä Yläneellä. Tultiin tänne pikkusiskon ja äidin kanssa tänä aamuna ja vuorokausi pitäs täuluja maalailla ja huomenna pääseeki jo sit kotiin omaa murua moikkaan :D Jo onki tullu ikävä ku ei olla moneen päivään nähty vaikka puhelimessa ollaanki puhuttu mut on se eri asia nähä. Sain eilen kämpän Alastarolta ja Maanantaina pitäs muuttoa tehdä et sais tavarat pois porukoitten luota pois.